пʼятниця, 19 березня 2010 15:38

Матч Кубка України "Волинь" - "Таврія" українці можуть не побачити

Матч Кубка України "Волинь" - "Таврія" українці можуть не побачити

Півфінальний матч Кубку України "Волинь" - "Таврія", який відбудеться 24 березня у Луцьку на стадіоні "Авангард", телеглядачі можуть не побачити.

"За регламентом змагань права на трансляцію поєдинку належать приймаючій стороні, тобто" Волині ", - розповіла клубній прес-службі директор з маркетингу СК "Таврія" Ольга Безугловець. - З огляду на великий глядацький інтерес до цієї гри, прем"єр-ліга завчасно запропонувала луцькому клубу організувати його пряму телетрансляцію на одному із загальнодоступних українських каналів.

Однак керівництво "Волині" без будь-яких пояснень в категоричній формі від цієї пропозиції відмовилося (відразу слід зазначити, що "ціна питання" при цьому навіть не піднімалася; не актуальна і проблема заповнення стадіону - всі квитки на матч вже продані).

Дбаючи насамперед про інтереси кримських вболівальників, на цьому тижні наш клуб попросив колег з "Волині" дозволити трансляцію поєдинку хоча б на Крим. На жаль, і це прохання (до речі, підтримана ФФУ, прем"єр-лігою, Міністерством у справах сім"ї, молоді та спорту) також не було почуте.

Надія, як то кажуть, помирає останньою. До початку матчу в Луцьку ще є кілька днів. Ми сподіваємося, що за цей час нам все-таки вдасться переконати своїх колег з "Волині" у необхідності трансляції поєдинку.

Прес-служба СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «Матч Кубка України "Волинь" - "Таврія" українці можуть не побачити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі