четвер, 15 липня 2010 09:36

"Волинь" поповнилася румунським захисником

"Волинь" поповнилася румунським захисником

Новачок Прем"єр-ліги клуб "Волинь" уклав угоду ще з одним футболістом, покликаним зміцнити захисну ланку команди. Ним виявився "старий знайомий" луцьких вболівальників, румунський правий оборонець – Корнел Бута (народився 1 листопада 1977 року в Гаєшті, зріст 180 см, вага 71 кг).

За "Волинь" в сезонах 2004/05 та 2005/06 Корнел провів 42 гри, в яких відзначився 4-ма забитими голами, також у Кубку України на його рахунку 6 ігор (1 гол). Крім луцького клубу, в послужному списку Бути значаться ФК Брашов, "Динамо" (Бухарест), "Рапід" (Бухарест), "Націонал" (Бухарест), "Пандурій" (Тиргу-Жиу) та "Політехніка" (Ясси), за яку гравець виступав протягом останніх чотирьох сезонів. Також в одному матчі Корнел Бута одягав форму Національної збірної Румунії.

Цікаво знати, що це не перша спроба "камбеку" цього футболіста у "Волинь". Спочатку у 2006 році поверненню Бути завадив криворізький "Кривбас", який спочатку знявся з чемпіонату, а потім несподівано заявився, тим самим змусивши "Волинь" продовжувати свої виступи в першій лізі.

Другий раз Бута приїздив на збори "Волині" півроку тому, але до підписання контракту справа не дійшла. Нарешті третя спроба повернення виявилась вдалою і тепер Корнел отримав футболку "Волині" з номером 77.

За матеріалами ФК "Волинь"

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" поповнилася румунським захисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі