пʼятниця, 05 листопада 2010 09:48

"В першому таймі ми ще трималися, в другому шансів у нас не було" - Вербеек

"В першому таймі ми ще трималися, в другому шансів у нас не було" - Вербеек

Головний тренер алкмаарського "АЗ" Гертьян Вербеек після поразки підопічних у матчі-відповіді з "Динамо" в рамках групового етапу Ліги Європи повідав, що "Динамо" грало не так, як у Голландії.

Про гру: "Динамо" сьогодні було краще і заслужено перемогло".

Про заміну Схаарса: "Ми хотіли пожвавити гру і переломити хід поєдинку".

Про пріоритети після матчу: "Я не говорив, що єврокубки для нас пріоритет. Шансів в ЛЄ у нас було небагато. Тепер будемо намагатися виграти в кожному матчі".

Про погоду: "Прекрасна погода для футболу".

Про фактори поразки: "І глядачі, і погода вплинули. Вітаю киян із такими вболівальниками. Та й "Динамо" сьогодні грало по-іншому - з перших хвилин вони чинили тиск на наші ворота. І якщо в першому таймі ми ще трималися, то в початку другого ми пропустили перший м'яч, а потім і другий, і особливих шансів у нас не було".

"Просто ми зустрічалися з командою більш високого класу. І тут нічого не поробиш".

Нагадаємо, що у вівторок, 4 листопада, в матчі четвертого туру групового раунду Лаіги Європи київське "Динамо" перемогло алкмаарський "АЗ". Героєм поєдинку став Артем Мілевський, який двічі вразив ворота суперника.

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"В першому таймі ми ще трималися, в другому шансів у нас не було" - Вербеек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі