четвер, 04 листопада 2010 11:36

Матч "Динамо" - АЗ покажуть три канали

Матч "Динамо" - АЗ покажуть три канали
Київське "Динамо" сьогодні зіграє матч четвертого кола групового раунду Ліги Європи-2010/2011 проти голландського "Алкмаар". Поєдинок на стадіоні ім. Валерія Лобановського розпочнеться о 20:00, пряма трансляція на телеканалах "ICTV", "Спорт 1" і "НТВ+Футбол".

У нашій групі всі чотири команди, як і раніше зберігають шанси на вихід в 1 / 8 фіналу турніру. Кияни після перемоги в Голландії піднялися на друге місце і випереджають "Алкмаар" і "Шериф" на одне очко, але при цьому трьома поступаються БАТЕ. Перемога в сьогоднішній грі дозволить динамівцям закріпитися на другому місці, а якщо ще й "Шериф" програє в Білорусі, то кияни вже однією ногою будуть у плей-офф. У разі нічиєї або ще гірше - поразки, "Динамо" потрібно буде вигравати в двох матчах, що залишилися, та ще й озиратися на результати паралельних ігор.

За минулі два тижні команди провели по три гри в національних турнірах. "Алкмаар" в чемпіонаті обіграв "Вітесс" з рахунком 3:0, потім програв на виїзді "Де Граафсхапу" (1:2), а минулої неділі вдома переміг "Фейеноорд" (2:1). У турнірній таблиці внутрішньої першості "Алкмаар" після 12 матчів посідає 6-е місце.

Кияни за минулий період здобули непросту виїзну перемогу над "Волинню" - 2:1. Потім з таким же рахунком перемогли "Севастополь" в 1 / 8 фіналу Кубка України, пробившись у чвертьфінал турніру. А в минулу неділю "Динамо" здобуло рекордну перемогу в історії чемпіонатів України, вигравши у "Іллічівця" з рахунком 9:0.

Не виключено, що сьогодні на поле вийде той же склад, що грав проти маріупольців. Місце Коваля у воротах не викликає сумніву. Можливі деякі зміни в захисті, де періодично виникають питання до Хачеріді і Каддурі. Зате, схоже, набирає форму Гусєв, регулярно забиває Ярмоленко, ну і автора чотирьох голів Мілевського також не можна залишити в запасі, тим більше що Шевченко почне матч на лаві через проблеми з коліном. Слід також відзначити повернення з лазарету Нінковича, Сілви і Гільєрме.

У складі "Алкмаар" сьогодні точно не зіграє Мойсандер, який заробив вилучення у минулій грі. Зате повернулися до складу захисник Клаван і півзахисник Ельм.

"Динамо" не програвало на своєму полі в Кубку УЄФА / Лізі Європи з 4 листопада 1992 року. За наступні 18 років в другому за значущістю єврокубку на своєму полі "Динамо" двічі перемогло і шість разів зіграло внічию. "Алкмаар" у свою чергу на європейській арені не перемагав у гостях в останніх восьми матчах - дві нічиї при шести поразках.

Турнірна таблиця групи Е перед сьогоднішньою грою

БАТЕ - 7

Динамо - 4

АЗ - 3

Шериф - 3

Нагадаємо, сьогодні відбудуться ще два матчі Ліги Європи за участю українських команд: харківський "Металіст" на виїзді зіграє з генуезькою "Сампдорією", а львівські "Карпати" в Іспанії зустрінуться з "Севільєю".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - АЗ покажуть три канали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі