середа, 03 листопада 2010 11:10

Рекорд "Динамо" залишив "Іллічівець" без наставника

Рекорд "Динамо" залишив "Іллічівець" без наставника
1 листопада головний тренер "Іллічівця" Ілля Владиславович Близнюк подав у відставку, яка була прийнята почесним президентом клубу Володимиром Семеновичем Бойком. До закінчення осінньої частини виконуючим обов'язки головного тренера буде Олександр Волков.

Ілля Близнюк прийшов в "Іллічівець" влітку 2008 року після закінчення воротарської кар'єри.

Спочатку він був одним з помічників тодішнього наставника Олександра Олексійовича Іщенка. Після відставки Іщенка Ілля Владиславович став в.о. головного тренера, а потім і головним тренером.

Під керівництвом Близнюка маріупольці провели 68 матчів у Прем'єр-лізі (16 перемог, 18 нічиїх, 34 поразки, м'ячі 78-133) і 4 зустрічі в Кубку України (1 перемога, 3 поразки, м'ячі 5-9).

Нагадаємо, в матчі 15-го туру "Іллічівець" програв "Динамо" з рахунком 0:9. Кияни на своєму полі добилися найбільшої перемоги в історії чемпіонатів України. Нападник Артем Мілевський зробив перший у кар'єрі "покер". Крім того, у ворота "Іллічівця" забивали Ярмоленко, Гусєв, Савін, Гільєрме і Данило.
За матеріалами "Іллічівець"
Зараз ви читаєте новину «Рекорд "Динамо" залишив "Іллічівець" без наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі