вівторок, 10 листопада 2009 08:57

"Тренуватися будемо точно без масок" - Тимощук

"Тренуватися будемо точно без масок" - Тимощук

Перед початком відкритого тренування збірної України, що відбулося вчора, присвяченій підготовці команди до стикових матчів ЧС-2010 проти збірної Греції, з журналістами поспілкувався півзахисник "жовто-синіх" Анатолій Тимощук.

- Як здоров"я? У нас тут грип...

- Все гаразд, самопочуття хороше.

- Яка профілактика проводиться в команді?

- Принаймні, тренуватися будемо точно без масок. (Посміхається).

- Збірна Греції знаходиться вище за українську команду в рейтингу ФІФА, але при цьому в нашій парі плей-офф саме збірна України вважається фаворитом. Як можеш це прокоментувати?

- Дай Бог, щоб майбутні матчі це підтвердили. Думаю, що кожен з тих, хто приїхав в збірну, чудово знає, навіщо він тут і наскільки ці дві гри важливі для нас.

- Питання по "Баварії". Ван Боммель повернувся на поле, але при цьому, всупереч прогнозам, ви зберегли місце в "основі".

- Так, ніхто не вгадав. (Сміється). Я радий, що граю у складі "Баварії". Поки не завжди виходить досягати доброго результату, але я думаю, це справа часу. Для цього необхідно, щоб повністю нормалізувалися нові взаємозв"язки між гравцями, щоб ми звикли до гри, яку прищеплює нашій команді новий тренер. Зараз склад часто міняється, але я впевнений, що незабаром сформується кістяк, який нестиме на собі основні навантаження.

- Ваш кум Андрій Воронін цього разу не потрапив в збірну. Наскільки це серйозний удар для нього?

- Я з ним сьогодні розмовляв, але ми не встигли обговорити справи збірної, тому що у цей момент він був на тренуванні. Отже нічого конкретного із цього приводу сказати не можу. Але впевнений, що для будь-якого гравця ситуація, коли він не потрапляє в збірну України, неприємна.

- Що скажете про збірну Греції?

- Я знайомий з цією командою зразка минулого відбірного циклу, оскільки, як ви знаєте, ми виступали в одній групі. З того складу, у греків залишилося 5-6 гравців. Це хороша команда. Та і чемпіонат Греції - достатньо сильний.

- Дуже багато говорять про Гекаса...

- Для цього є всі підстави - адже він став найкращим бомбардиром збірною Греції у відбірному циклі. Що стосується його виступів у "Портсмуті", то тут все інакше - він поки пристосовується до своєї нової команди.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Тренуватися будемо точно без масок" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі