вівторок, 10 листопада 2009 08:41

Три канали домовляються про трансляцію матчу Україна - Греція

Три канали домовляються про трансляцію матчу Україна - Греція

Всі матчі збірної України у відбірному циклі ЧС-2010 транслював телеканал "Україна". Проте ігри плей-офф в цей "телевізійний пул" не входили, тому зараз питання з трансляцією матчу з Афін між Грецією і Україною повисло в повітрі. І жодна з українських телекомпаній ще не купила "картинку" першої гри, яка відбудеться в цю суботу.

Як заявили в компанії "Україна футбол Інтернешнл" (комерційний партнер Федерації футболу), переговори між нашими телеканалами і агентом, який володіє правами на трансляцію матчу Греція - Україна, в самому розпалі. Проте коли закінчаться торги, спрогнозувати складно. "У нашій історії відомі випадки, коли питання про трансляцію вирішувалося за декілька годин до матчу", - сказав гендиректор УФІ Олег Шкреба. Орієнтовна сума вартості трансляції - 200-300 тисяч доларів.

За наявною інформацією, один з фаворитів можливої трансляції - телеканал "Україна", проте бажання показати футбол мають також "Інтер" і УТ-1. "Поки коментувати нічого. Йдуть торги", - заявив директор каналу "Футбол" телекомпанії "Україна" Олександр Денисов. Крім того, також ще не визначений телеканал, який покаже 18 листопада матч-відповідь Україна - Греція, в Донецьку.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Три канали домовляються про трансляцію матчу Україна - Греція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі