неділя, 14 вересня 2008 09:54

"Тренер знає моє тіло краще, ніж моя дружина" - Кличко

Почесний чемпіон світу за версією WBC українець Віталій Кличко розповів про підготовку до поєдинку з чемпіоном світу за версією WBC нігерійцем Семюелом Пітером, що відбудеться 11 жовтня в німецькому Берліні.

"На переправі коней не міняють, тому мені допомагає тренер, з яким я вже 12 років. Здунек для мене - батько в професійному боксі. Ми навіть жартуємо, що Фріц знає моє тіло краще, ніж моя дружина".

Про вибір місця табору Кличко говорить так: "У гірському повітрі мала концентрація кисню, тому організм працює в умовах ще більшого навантаження".

Графік у боксера такий: о 6 ранку підйом, потім спортзал, крос або басейн. А вже потім - саме тренування. Також боксер регулярно проглядає відеозаписи боїв Пітера. "На якісь особисті справи часу залишається дуже мало, - зізнається Віталій. - Щодо побалувати себе, то хіба що увечері в п"ятницю я дозволяю собі трохи відійти від звичного меню та замовляю цікаве місцеве блюдо - солодку яєчню по-тірольськи".

Говорячи про важливість майбутнього бою 11 жовтня в Берліні, Віталій аніскільки його не зменшує: "Для мене цей бій дуже важливий. Він стане одним з найзначущіших в світовому боксі, його транслюватимуть більш ніж в ста країнах світу. А у Сема Пітера буде унікальний шанс перевірити на собі, у кого сильніше удар - у мене або у мого брата Володимира".

Цікаво, що в жорсткому графіку тренувань Кличко знаходить час і на навчання. У вересні Віталій вступив у Національну Академію державного управління при президенті України. Отже високо в горах його можна застати і за підручниками."От якраз зараз перечитую Конституцію України. Для майбутніх заліків деякі її пункти треба знати досконально".

"Galaolympics.com"

Зараз ви читаєте новину «"Тренер знає моє тіло краще, ніж моя дружина" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі