середа, 13 вересня 2006 22:54

"Стяуа" розгромила київське "Динамо" - 4:1

 

Київське "Динамо" у своєму першому матчі групового турніру Ліги чемпіонів зазнало розгромної поразки від румунської "Стяуа" - 1:4.

Вже на 3 хвилині матчу неуважність захисників під час розіграшу кутового призвела до першого голу у ворота "Динамо" - Гіоня без перешкод влучно пробив по воротам. Динамівці прибавили у швидкості і спробували вирівняти хід поєдинку. На 16 хвилині Ребров після передачі Рінкона пробив по воротам - м"яч від рук Фернандеша влетів до сітки воріт.

Проте чергова помилка у захисті перекреслила усі намагання гравців. На 24 хвилині Бадя після розіграшу ауту, зігравши на випередження, головою пробиває Шовковського. Остаточно морально зламав підопічних Анатолія Дем"яненка третій м"яч, який влетів до "дев"ятки" динамівських воріт після удару Діки зі штрафного.

Після перерви замість Корреа, який відверто провалив гру, на полі з"явився Белькевич, але і він не зміг завести своїх партнерів. "Динамо" збилося на навалу на ворота суперника і пропустила четвертий м"яч на контратаці - Діка вийшов віч-на-віч із Шовковським і знущаючись перекинув через того м"яч у ворота. Під кінець поєдинку Дем"яненко випустив двох колумбійських новачків, але і вони нічого суттєвого на полі не продемонстрували.


"Динамо" - "Стяуа" - 1:4 (1:3)


13 вересня. НСК "Олімпійський".


Суддя: Пол Алаертс (Бельгія)


"Динамо": Шовковський, Родольфо, Несмачний , Юссуф, Родріго, Марковіч (Морено, 61), Ребров (Оталваро, 73), Корреа (Белькевич, 59), Гусєв, Рінкон, Шацьких.

Тренер: Анатолі Дем"яненко.

"Стяуа": Фернандеш, Гойян, Шабан, Нешу, Гіоня, Парасків, Ніколіце, Діке (Петре, 82), Кристочя (Опріце, 74), Бадя (Теро, 70), Ловін.

Тренер: Космін Олерою.

Голи: Гіоня (3), Ребров (16), Бадя (24), Діка (43, 79).

Попередження: Нешу (13), Фернандеш (27), Гіоня (73),

Зараз ви читаєте новину «"Стяуа" розгромила київське "Динамо" - 4:1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі