неділя, 19 липня 2009 16:58

"Стараюсь виправдати довіру тренера" - Шовковський

"Стараюсь виправдати довіру тренера" - Шовковський

В одному з інтерев"ю президент "Динамо" Ігор Суркіс сказав, що цього сезону Станіславу Богушу буде важко витримати конкуренцію з боку Олександра Шовковського. СаШо вже другий матч поспіль не пропускає і дуже надійно стоїть на воротах.

- 5:0 з "Чорноморцем" можна вважати вдалим стартом у чемпіонаті?

- У першій грі завжди присутнє хвилювання. Всі команди після передсезонної підготовки у фізичному плані більш-менш рівні, тому тут грають роль бажання, самовіддача і підтримка вболівальників. Було дуже приємно виходити на поле стадіону і бачити чимало вболівальників, які прийшли на футбол не дивлячись на спеку. Футболісти у першому матчі чемпіонату дуже хотіли проявити себе, показати свої можливості. У команди багато виходило, є помилки над якими будемо працювати. Завжди є над чим працювати.

- Від "Чорноморця" більшого очікували?

- У "Чорноморця" є свої проблеми, а у нас свої, над якими нам потрібно працювати.

- Це ваша друга гра у воротах. Обидва матчі ви відстояли на нуль. Відчуваєте впевненість у своїх силах?

- Зараз я тренуюсь так само як і рік тому, коли не грав. На сьогоднішній день тренер довіряє мені місце у воротах і я стараюся його довіру виправдати.

- Зараз команда грає раз на тиждень. Це краще, ніж грати два матчі за сім днів?

- Коли є тижневий цикл, то у команди є можливість плідно попрацювати і добре відпочити. Для гравців це приємніший цикл.

- Після важких навантажень на зборах у чемпіонаті складніше грати?

- Без важких тренувань ми не зможемо виконати поставлених перед нами завдань. Всі гравців це чудово розуміють. І на зборах, хоч це і не легко працюють з повною віддачею. Коли йде чемпіонат таких серйозних нагрузок як були під час передсезонного збору нам не дають. Є дні коли ми насиченіше тренуємося. Це вже йде підготовка до конкретного матчу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Стараюсь виправдати довіру тренера" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі