неділя, 19 липня 2009 16:21

"У "Динамо" залізна дисципліна" - Кравченко

"У "Динамо" залізна дисципліна" - Кравченко

У матчі першого туру чемпіонату України "Динамо" - "Чорноморець", який завершився розгромною перемогою команди Газзаєва 5:0, перший м"яч забив Сергій Кравченко. Сталося це на четвертій хвилині зустрічі. Після матчу динамівець погодився відповісти на питання журналістів.

- Дисципліна в команді на вищому рівні. В принципі так і має бути, особливо в такій команді як в "Динамо", адже перед нами ставлять найвищі завдання. Гравці і раніше собі нічого зайвого не дозволяли. А тепер, прийшов новий тренер і у нас залізна дисципліна.

- Як відбувається спілкування з тренером?

- Газзаєв більше спілкується з гравцями. Не знаю як було за Сьоміна, коли він тільки прийшов у команду, мені важко порівняти. Валерій Георгійович зустрічається з нами, говорить. Так набагато легше, адже гравці знають, що тренер від них вимагає і знають над чим треба працювати. З Сьоміним у мене такого спілкування не було.

- Газзаєв справляє враження дуже харизматичної людини. Так є насправді?

- Людина яка так багато досягла не може не бути харизматичною. Коли він тільки прийшов, то випромінював впевненість. Це було відчутно ще під час першого знайомства тренера з командою.

- Ви забили перший гол у матчі. Які у вас від цього враження?

- Забивати завжди приємно.

- У "Динамо" зараз семеро травмованих гравців. Думаєте в цьому є провина лікарів команди?

- Не думаю що вони в цьому винні. Не знаю жодної команди, де б не було травмованих гравців. Просто у "Динамо" у лазареті 6 захисників. Якби було три захисники і три нападаючих, травми були б не такі помітні. Єрьоменку, який є номінальним півзахисником довелося перейти в захист. Він чудово діє на цій позиції.

- А ви не думали також перекваліфікуватися у захисника.

- Ні. (Сміється). У мене не має таких якостей як у Єрьоменка. Я залишусь на своїй позиції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" залізна дисципліна" - Кравченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі