пʼятниця, 20 серпня 2010 12:11

"Справедливішою була б нічия" - Маркевич про перемогу над "Омонією"

"Справедливішою була б нічия" - Маркевич про перемогу над "Омонією"
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич залишився незадоволений грою своєї команди в першому матчі раунду плей-офф проти кіпрської "Омонії", не дивлячись на перемогу своїх підопічних.

"Гра вийшла непростою, нам протистояла хороша команда. Якщо не брати до уваги результат, то можна сказати, що грою своєї команди, особливо в другому таймі, я не задоволений. Справедливіше була б нічия, у суперника були моменти, які вони могли реалізувати" , - сказав Маркевич, якого цитує офіційний сайт "Металіста".

Тренер також відзначив, що у другому таймі "Металіст" підсів фізично і практично грав на відбій.

"Я вже поговорив у роздягальні з футболістами, так грати не можна. Думаю, в наступний четвер ви побачите іншу команду. Вдома ми будемо грати трохи по-іншому. Сьогодні ми грали на результат. Будемо намагатися додати", - підкреслив він.

Нагадаємо, "Металіст" обіграв "Омонію" з рахунком 1:0 в першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи. В інших матчах "Карпати" зіграли внічию з "Галатасараєм", "Дніпро" вдома програв "Леху", а "Таврія" розгромно поступилася "Байєру".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Справедливішою була б нічия" - Маркевич про перемогу над "Омонією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі