пʼятниця, 20 серпня 2010 09:13

"Металіст" мінімально обіграв "Омонію" на виїзді

"Металіст" мінімально обіграв "Омонію" на виїзді

Харківський "Металіст" з рахунком 0:1 обіграв кіпрську "Омонію" у першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи - 2010/2011. Гра відбулася в Нікосії.

Харків"яни активніше розпочали поєдинок, розраховуючи забити швидкий м'яч, але господарі спокійно витримали натиск і почали створювати свої моменти. Спочатку Алонефтіс забарився з ударом, перебуваючи у чудовій позиції, потім Костянтину не зумів як слід пробити з лінії воротарського майданчика після подачі кутового.

Змарнувавши свої моменти, господарі поля пропустив гол на 24-й хвилині. Марко Девіч отримав пас на лінії штрафної площі і класним ударом відправив його у верхній кут воріт. Через кілька хвилин Девіч мав оформляти дубль, але з кількох метрів не влучив по воротах після подачі кутового.

Другий тайм обидві команди почали неквапливо. Слід сказати, що на Кіпрі команди грали при дуже спекотній погоді і рефері навіть кілька разів зупиняв гру, щоб футболісти могли перепочити і попити води. На 69-й хвилині господарі ледь не зрівняли рахунок, але м'яч після удару Костянтину потрапив у поперечину.

Чим більше часу проходило в грі, тим важче доводилося футболістам. Господарі поля вже фізично не могли йти вперед, а харків'ян рахунок цілком влаштовував і в атаку вони не рвалися. Втім, вже в доданий час "Металіст" міг практично зняти всі питання про переможця цієї пари, але Воробей з кількох метрів не влучив по воротах.

Гра у відповідь відбудеться в Харкові через тиждень.

Ліга Європи.

Кваліфікація.

Четвертий відбірний раунд.

"Омонія" - "Металіст" 0:1 (0:1)

Голи: Девіч, 24 (0:1)

"Омонія": Георгаллідес; Хараламбус; Венцель; Бусон; Давідсон, Авраам (Ренхіфо, 73); Алонефтіс (Ефрем, 55); Макрідіс; Леандро; Касеке (Руеда, 65); Костянтину

"Металіст": Старцев М.; Вільягра; Фініньо; Обрадовіч; Романчук О.; Березовчук; Шелаєв; Девіч (Воробей А., 80); Едмар; Валяєв (Папа Гуйє, 85); Хав"єр (Бордіян, 72)

Попередження: Бусон, 29; Костянтину, 42; Леандро, 64 - Шелаєв, 45; Фініньо, 60

За матеріалами Турнир, Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" мінімально обіграв "Омонію" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі