пʼятниця, 19 грудня 2008 09:15

"Спартаку" перешкодила виграти двотижнева перерва

Головний тренер московського "Спартака" Мікаель Лаудруп заявив, що на результат матчу його команди з "Тоттенхемом" (2:2) в Кубку УЄФА вплинула двотижнева перерва перед цією грою. За словами Лаудрупа, в другому таймі, коли спартаківці пропустили два голи, вони грали гірше і "підсіли фізично", повідомляє офіційний сайт "Спартака".

Після першого тайму "Спартак" вів з рахунком 2:0, завдяки голам Артема Дзюби, але в другій половині зустрічі "Тоттенхем" відігрався. Голи у ворота московської команди забили Лука Модріч і Том Хаддлстоун. "Спартак" зайняв четверте місце в групі D і не потрапив в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

Лаудруп вважає, що нічию у виїзному матчі з таким клубом як "Тоттенхем" можна назвати непоганим результатом. При цьому тренер відзначив, що у нього залишилася незадоволеність від виступу "Спартака" в Кубку УЄФА. За словами Лаудрупа, досвід, який отримали його футболісти в єврокубкових матчах, стане в нагоді їм надалі.

Зараз ви читаєте новину «"Спартаку" перешкодила виграти двотижнева перерва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі