пʼятниця, 14 травня 2010 16:07

"Сокіл" може змінити прописку

"Сокіл" може змінити прописку

Найтитулованіший український хокейний клуб - київський "Сокіл" продовжує своє жалюгідне існування.

Наприкінці минулого сезону хокеїстам навіть довелося піти на крайні заходи, пригрозивши власникам клубу страйком, якщо перед перед ними не буде погашена заборгованість по зарплаті.

У міжсезоння нічого не змінилося. І навіть гірше - не виключено, що свої домашні матчі Відкритого чемпіонату Білорусі "Сокіл" буде проводити далеко від рідного міста.

"Льодову арену Броварського торгово-розважального центру ми можемо і не потягнути у фінансовому плані, так як його господарі просять занадто високу орендну плату. А грати у спорткомплексі "Авангард" нам просто не дозволять білоруси - він не підходить під регламент змагань.

Зараз опрацьовуємо альтернативний варіант - каток у Вінниці. Шкода, звісно, залишитися без київських уболівальників, які підтримували команду довгі роки, але що поробиш - така правда життя," - заявив в інтерв'ю газеті "Известия в Украине" головний тренер "Сокола" Олександр Сеуканд.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" може змінити прописку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі