вівторок, 26 жовтня 2010 09:56

"Сокіл" програв другій команді Білорусі

"Сокіл" програв другій команді Білорусі
Київський "Сокіл" в рідних стінах програв "Неману" - 1:4. Кияни знову пропустили першими, хоча до голу команда виглядала дуже добре - і в русі, і в організації атакуючих дій.

Кілька разів кияни на деякий час закривали гостей у зоні і досить впевнено розігрували шайбу. Що до гольової ситуації, то помилку зробила перша п'ятірка - нападники завчасно пішли на зміну, і в підсумку, Олександр Медведєв вивів на побачення з Карпенком лідера команди В'ячеслава Лисичкіна, який не схибив - 0:1.

Господарі аж ніяк не зніяковіли, а практично відразу ж відігралися. Гра йшла за воротами "Немана", велика частина хокеїстів сконцентрувалася на епізоді і шайбі, а Єгоров виявився на самоті на п'ятачку. Екс-нападник гродненців забив у порожній кут - 1:1.

Гродненці поступово почали диктувати супернику свою гру, і в результаті в одній з позиційних атак кияни допустили чергову помилку в обороні. Гості стрімко розіграти комбінацію - 1:2.

Другий період розпочався під диктовку "Немана", в тому ж ключі минув практично весь ігровий час. Синьо-біло-блакитні все частіше помилялися, втрачали позицію, і одного разу захист "Сокола" зовсім не завадив Андрію Глєбову забити третій гол.

Після перерви "Неман" продовжив грати у свій хокей, без оглядки на суперника. Але найголовніше, що воротар гостей Сергій Шабанов наче зачарував рамку - шайба вперто не йшла у ворота, а потрапляла лише на його захист, ключку або пастку. Хоча кидків кияни завдавали дуже багато (всього - 51!) - З різних позицій і на всякий смак. Але - марно! Навіть коли Олександр Сеуканд випустив шостого польового, Шабанов був на висоті. А ось гродненці зуміли вичавити із ситуації максимум. Як тільки кияни втратили шайбу, Олег Горошко відправив її у порожні ворота - 1:4.

Сокіл - Неман 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Шайби: 07:23 Лисичкін (Медведєв) - 0:1; 7:48 Єгоров (Сальников, Ісаєнко) - 1:1; 13:36 Крутіков (Якимович, Єрьомін) - 1:2; 24:53 Глєбов (Крутіков, Якимович ) - 1:3; 57:20 Горошко (Кислий - меньш, порожні ворота) - 1:4

Воротарі: Карпенко - Шабанов

Кидки: 51 - 30

Штраф: 31 - 10

Результати інших ігор:

"Металург" ЖЛ - "Хімік-СКА" - 7:2 (3:1, 1:1, 3:0)

ХК "Гомель" - ХК "Брест" - 4:2 (0:1, 1:1, 3:0)

ХК "Могилів" - "Юність-Мінськ" - 3:5 (1:1, 1:2, 1:2).

Становище лідерів: 1. "Юність" - 53, 2. "Неман" - 44, 3. "Металург" - 43, 4. "Сокіл" - 37.
За матеріалами Турнир, iSport.ua
Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв другій команді Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі