пʼятниця, 11 червня 2010 08:32

"Ситуація з Ілсіньо може повторитися в будь-який момент" - Луческу

"Ситуація з Ілсіньо може повторитися в будь-який момент" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував ситуацію з півзахисником клубу Ілсіньо.

"Якщо Ілсіньо не отримує задоволення від нашого клубу, від роботи тут, то краще, щоб він пішов. Ми надали йому можливість рости, грати в "Шахтарі" і мати хорошу заробітну плату.

На жаль, не всі футболісти в таких ситуаціях є професіоналами на сто відсотків. Я відчував, що щось подібне може статися. Можливо, Ілсіньо думає, що вже готовий грати в клубах на зразок "Реала" і "Барселони". Він хороший гравець, але все ж йому ще рости і рости.

Звичайно, я шкодую про відхід Ілсіньо. Я вклав у нього свою роботу і думаю, що він виріс за той час, поки грав у "Шахтарі". Агенти, які у нього є, напевно невірно його направляють своїми порадами.

Задоволений тим, що решта бразильці вчасно повертаються, бажають виступати в Лізі чемпіонів, вигравати і створювати собі гарний імідж за рахунок виступів у складі "Шахтаря". Це дуже важливо.

Гарантії, що така ситуація більше не повториться, немає. Таке може статися в будь-який момент. Ніхто не може бути застрахований від подібного, адже думками деяких гравців керують агенти.

Агенти фактично живуть, маючи дохід від трансферів гравців. Тому й створюються подібні проблемні ситуації", - цитує Луческу офіційний сайт клубу.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ситуація з Ілсіньо може повторитися в будь-який момент" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі