субота, 05 червня 2010 16:36

Луческу поговорить з Ахметовим про футболіста за 25 млн євро

Луческу поговорить з Ахметовим про футболіста за 25 млн євро

Нападаючий "Бенфіки" Оскар Кардосо перебуває під прицілом не тільки італійських "Наполі" і "Мілана", але й тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу. Румунський фахівець вельми втішно говорить про парагвайського форварда.

"Це великий гравець. Зараз я перебуваю не в Україні, але коли повернуся і буду говорити з президентом, то обов'язково скажу, що це футболіст високого рівня", - наводить слова Луческу італійський портал 9online.it.

Нагадаємо, генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін спростував інформацію про те, що донецький клуб готовий заплатити "Бенфіці" 25 мільйонів євро за перехід 27-річного форварда Оскара Кардосо, який у складі збірної Парагваю готується виступити на чемпіонаті світу в ПАР.

"Ніяких пропозицій з приводу Кардосо ми не робили, - запевнив Палкін кореспондента "СЭ". - Швидше за все, це поширений виверт футбольних агентів, які прагнуть підняти ціну гравця."

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Луческу поговорить з Ахметовим про футболіста за 25 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі