четвер, 19 червня 2008 10:58

"Шахтар" допоможе Києву підготуватися до Євро

"Шахтар" допоможе Києву підготуватися до Євро

Гендиректор футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін допоможе Міністерству з питань сім"ї, молоді і спорту підписати контракт з головним підрядчиком будівництва НСК "Олімпійський". Про це він заявив на прес-конференції в Донецьку.

- Буквально позавчора я мав честь розмовляти з міністром сім"ї, молоді і спорту паном Павленком, і він нас попросив допомогти йому в підписанні контракту з головним підрядчиком, який будуватиме новий стадіон на місці НСК "Олімпійський", - сказав Палкін. - Більш того, я сам запропонував йому прислати своїх представників, щоб ми більш детально проконсультували їх з усіх питань, що можуть виникнути в процесі будівництва, перед укладанням контракту, після укладання і так далі.

17 червня Міністерство у справах сім"ї, молоді і спорту заявило про можливість зриву переговорів щодо реконструкції НСК "Олімпійський" з вини тайванської компанії Аrсhаsіа Design Group, яка виграла відповідний конкурс. Наступного дня Аrсhаsіа Design Group заявила, що обвинувачення щодо неспроможності компанії реконструювати стадіон є безпідставними.

"Інтерфакс-Україна"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" допоможе Києву підготуватися до Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі