середа, 18 червня 2008 20:10

Польща готова допомогти Україні в підготовці до Євро-2012

Польща виявила бажання допомогти Україні підготуватися до чемпіонату Європи з футболу 2012 року в тому випадку, якщо українська сторона буде не в змозі зробити це самостійно, повідомив в середу міністр спорту Польщі Мирослав Древецький.

- Теоретично можливо все, але не цілком імовірно. І якщо щось трапиться, ми думатимемо над іншим планом, - зазначив Древецький.

Він також додав, що Польща з радістю запропонує свій план Україні.

Останнім часом в деяких ЗМІ з"явилася інформація про те, що Польща нібито веде негласні переговори щодо перенесення Євро-2012 з України. УЄФА розглядає можливість перенесення більшості матчів до Польщі. Проте фінальний матч повинен пройти на Олімпійському стадіоні в Києві навіть у тому випадку, якщо організатори з української сторони зроблять дуже мало для його модернізації.

Тим часом на початку червня президент України Віктор Ющенко сказав, що задоволений ходом підготовки країни до фінальної частини Євро-2012.

Зі свого боку, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив 14 червня про необхідність терміново ухвалити закони, необхідні для гідного проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Крім того, Суркіс знову підкреслив, що УЄФА чітко визначив - якщо торгово-розважальний центр перед національно-спортивним комплексом "Олімпійський" не буде демонтований, стадіон не зможе прийняти фінальний матч Євро-2012.

- Вся інша інформація - неправдива, а розмови про якісь альтернативні варіанти, які дозволяють зберегти ТРЦ, - даремні, - сказав він у програмі "Свобода" Савіка Шустера на телеканалі "Інтер", повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Польща готова допомогти Україні в підготовці до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі