середа, 20 січня 2010 12:00

"Шахтар" близький до підписання гравця юніорської збірної Росії

"Шахтар" близький до підписання гравця юніорської збірної Росії

Донеччани, як і їхні київські колеги, які взяли на перегляд молодого росіянина Олега Шалаєва, близькі до придбання іншого футболіста російської юнацької збірної.

Як повідомляє Football.ua, найближчим часом повинні бути підписані документи про перехід футболіста юнацької збірної Росії Романа Ємельянова з "Тольятті" до ФК "Шахтар".

Перспективний 17-річний вихованець Академії ім. Конопльова вже не перший рік перебуває у сфері уваги не тільки російських селекціонерів, а й західноєвропейських скаутів. Наприклад, у лютому минулого року один з найкращих гравців країни у своєму віці побував на стажуванні в Челсі.

Ємельянова хотів би отримати ряд провідних клубів РФПЛ, але жоден з них не витримав конкуренції з "Шахтарем" за умовами трансферу. Не виключено, що в майбутньому півзахисник прийме українське громадянство і не зможе продовжувати виступи за російську національну команду.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" близький до підписання гравця юніорської збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі