неділя, 25 липня 2010 16:35

"Російською першістю зацікавився, коли з "Динамо" пішов Сьомін" - Алієв

"Російською першістю зацікавився, коли з "Динамо" пішов Сьомін" - Алієв

Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв розповів, що перехід у російський клуб виправдав себе.

"Не скажу, що в мене були якісь особливі очікування. Я підписував контракт, щоб грати, і знав, в який клуб їду. Завдання - завоювати золото - теж було відоме. Що стосується старту сезону ... У всіх трапляються осічки. Київське "Динамо" також не завжди вдало починало, а потім надолужувати згаяне і ставало чемпіоном. Є в мене й особисті цілі, до яких прагну. Дуже хочеться стати кращим бомбардиром першості Росії, наприклад", - зауважив гравець "Локомотива."

Хавбек вважає, що дуже додав, виступаючи в складі "залізничників".

"Я зростаю, тому що граю в чемпіонаті високого рівня. Адже не секрет, що чемпіонат Росії сильніший за український. Там можна зіграти хороші дві-три зустрічі за весь сезон, а тут я викладаюся на межі постійно, з туру в тур, і тому, мені здається, прогресую. Невипадково в Лізі Чемпіонів від Росії грають три команди, а від України - дві", - заявив Алієв.

Гравця запитують, чи є перспектива зростання української першості.

"У якійсь мірі додають "Дніпро" і "Металіст", які зазвичай добре стартують, а потім ... Так, вони можуть забрати очки в лідерів, але часто й втрачають їх у зустрічах з явно слабшими командами. Від цього чемпіонат сильніше не стає. Я взагалі, якщо чесно, не дуже активно слідкую за Чемпіонатом України".

"Постійно дивлюся тільки матчі київського "Динамо", оскільки у мене там залишилися друзі. А ось російським першістю став цікавитися, тільки коли з "Динамо" пішов Юрій Палич. І те дивився лише матчі за участю залізничників. Переживав за них, як і багато хлопців, які працювали з Сьоміним у Києві", - говорить півзахисник.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Російською першістю зацікавився, коли з "Динамо" пішов Сьомін" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі