вівторок, 26 травня 2009 12:52

"Ролан Гаррос": українці дізналися суперників у парному розряді

"Ролан Гаррос": українці дізналися суперників у парному розряді

Сьогодні на кортах Відкритого чемпіонату Франції з тенісу ("RolandGarros") стартує парний розряд. У першому колі суперницями сестер Бондаренко буде французький дует Лефевр/Веді.

Україно-казахська пара Коритцева/Воскобоєва зіграє проти ще одного інтернаціонального дуету, росіянки Макарової та іспанки Парри-Сантонії.

Ользі Савчук і китаянці Сун в першому колі випало зіграти проти дуету Грот/Ворацова, і нарешті Вікторія Кутузова в парі з Араван Резаї, якій вона двічі поступилася за останній місяць, належить зіграти проти сестер Радванських з Польщі.

Єдиний представник України в чоловічому парному розряді, Сергій Стаховський, в парі з американцем Черретані спробують обіграти іспанський дме Альмагро/Наварро.

Нагадаємо, Олена Бондаренко програла стартовий поєдинок в одиночному розряді "RolandGarros" Домініці Цибулковій зі Словаччини в трьох сетах - 4:6, 6:2, 4:6.

Катерина Бондаренко в першому колі впевнено обіграла швейцарку Патті Шнідер.

Суперницею К.Бондаренко в другому раунді буде австралійка Олівія Роговська. Ще одна українка Марія Коритцева також вийшла в другий раунд  змагань.

Sapronov-tennis.org, Ліга

Зараз ви читаєте новину «"Ролан Гаррос": українці дізналися суперників у парному розряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі