вівторок, 02 березня 2010 08:59

"Ніколи не пробачу Матерацці. Краще померти" - Зідан

"Ніколи не пробачу Матерацці. Краще померти" - Зідан

Зінедін Зідан в інтерв"ю іспанській газеті El Pais в черговий раз повернувся до свого легендарному конфлікту з Марко Матерацці у фіналі ЧС-2006.

Зідан розповів, що хоче попросити вибачення у всіх вболівальників команди за червону картку, яку він отримав у фіналі Чемпіонату світу-2006 зі збірною Італії.

"Я прошу вибачення у футболу, вболівальників, команди. Після тієї гри я зайшов в роздягальню і сказав своїм партнерам: Пробачте мені. Це нічого не змінить, але хочу вибачитися перед кожним з вас. Але зробити це перед Матерацці я не зможу. Ніколи в житті, тому що для мене це буде ганьбою і безчестям. Краще померти ", - підкреслив Зідан.

"Звичайно, я постійно сварю себе. Але якщо скажу вибач йому, то в такому випадку визнаю, що його вчинок був нормальним. А для мене він не був таким. На полі відбувається багато чого, і зі мною в тому числі таке було не раз. Але в той момент я не зміг стриматися. Це не виправдання, але моя мати була хвора і лежала в лікарні.

Ніхто не знав про це. Раніше її багато разів ображали, і я ніколи не відповідав. Однак у той вечір це відбулося ", - констатував триразовий найкращий футболіст світу за версією ФІФА.

"Якби це був, наприклад, Кака - хороший, простий хлопець, то звичайно, я б вибачився перед ним. Але просити вибачення у цієї людини. Якщо зроблю це, то сам перестану поважати себе і втрачу повагу з боку коханих людей", - сказав Зінедін Зідан.

Нагадаємо, у додатковий час вирішальної зустрічі між збірними Франції та Італії Зідан ударив головою в груди захисника Скуадри адзурри Марко Матерацці за образливі висловлювання останнього на адресу сім"ї француза.

За матеріалами Korrespondent.net, СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не пробачу Матерацці. Краще померти" - Зідан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі