четвер, 18 вересня 2008 14:27

У новій книзі Зідан жалкує про конфлікт з Матерацци

У новій книзі Зідан жалкує про конфлікт з Матерацци

Журналіст Бесма Лаурі написав книгу про удар головою колишнього капітана збірної Франції Зінедіна Зідана в груди італійцеві Марко Матерацци. Книга "Приховане обличчя Зідана" ("ThehiddenfaceofZidane"), що розповідає про головний скандал чемпіонату світу 2006 року, поступить в продаж наступного тижня, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Однією з найнесподіваніших частин книги є історія про те, що Зідан сильно жалкує про свій вчинок. Автор приводить бесіду футболіста з його двоюрідним братом Акбу. У відповідь на слова свого родича про те, що Зідан поступив правильно, колишній капітан збірної Франції сказав, що насправді він відчуває себе винуватим.

Раніше Зідан ніколи не приносив публічних вибачень за удар головою в груди Марко Матерацци. Інцидент за участю француза та італійця відбувся в додатковий час фіналу ЧМ-2006. Після короткого діалогу між футболістами Зідан ударив Матерацци головою в груди і був видалений з поля. Збірна Італії стала чемпіоном світу, перемігши в серії пенальті.

У серпні 2007 року італійський захисник зізнався, що спровокував суперника, образивши його сестру. По словах Матерацци, він сказав по-італійськи: "Preferiscolaputtanadituasorella" ("Я віддаю перевагу таким повіям, як твоя сестра"). Раніше (осінню 2006 року) Матерацци написав книгу "Що я насправді сказав Зідану", в якій приводиться 249 варіантів його діалогу з французом. Для Зідана фінал ЧС-2006 став останнім матчем в кар"єрі.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «У новій книзі Зідан жалкує про конфлікт з Матерацци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі