субота, 24 квітня 2010 11:50

"Надалі постараюся бути більш стриманим" - Калиниченко

"Надалі постараюся бути більш стриманим" - Калиниченко

В інтернеті з"явилося відверте відео, в якому півзахисник "Дніпра" Максим Калиниченко пояснює лайнсмену матчу проти київського "Динамо" його неправоту, використовуючи при цьому ненормативну лексику.

"Хочу відразу вибачитися перед уболівальниками за цей епізод, - почав Максим. - У запалі пристрастей я наговорив багато поганого боковому арбітрові зустрічі, не побачивши перед собою камеру. Це була емоційна розрядка, і я не маю нічого проти даних арбітрів, просто розумію, в чому полягає ситуація. Річ у навколофутбольній постановці питання і футболісти не можуть з цим впоратися. Принаймні, не сьогодні ... "

За словами хавбека дніпрян, він не з тих людей, яких б"ють по одній щоці, а вони підставляють другу.

"Якщо образили мене або мою команду - я відповім тією ж монетою. Коли їдеш за кермом, і тебе підрізає авто, що їде поруч, ти не замислюєшся, хороша людина веде його чи погана - ти просто висловлюєшься з цього приводу і забуваєш. Надалі, постараюся вести себе більш стримано".- говорить Калиниченко.

Нагадаємо, в рамках 26 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Прем"єр-ліги київське "Динамо" виграло у "Дніпра" з рахунком 2-1. На 26 хвилині зустрічі арбітр Олег Зубарєв вилучив з поля захисника дніпрян Віталія Мандзюка.

За матеріалами Террикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Надалі постараюся бути більш стриманим" - Калиниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі