пʼятниця, 21 листопада 2008 10:22

"На таку кількість медалей навіть і не розраховував" - Борисик

Останні три тижні українські шанувальники плавання отримували лише позитивні новини з етапів Кубка світу, а створював їх чемпіон світу та Європи на короткій воді Ігор Борисик.

Солідний багаж – 2 золоті, 4 срібні, 1 бронзова нагороди вже в Україні.

Перша презентація медалей пройшла вчора у Дніпродзержинську в басейні "МіКомп", де Ігор Борисик і відповів на кілька питань журналістів.

"Останній місяць для мене був досить напружений. Першу половину я провів в інтенсивних тренуваннях у Дніпродзержинську, а потім три етапи Кубка світу поспіль, спочатку у Москві, потім у Стокгольмі та Берліні. Змагання були виснажливими, адже зібралися спортсмени зі всього світу з метою побити рекорди – особисті, своїх країн, світу. І останній етап підтвердив, що в плавання прогресує. За останні два дні стартів у Берлині побиті 10 світових рекордів", - зазначив Ігор Борисик.

На запитання чи задоволений своїми результатами, плавець відповів: "Я задоволений собою, стартуючи в досить напружений графік, мені вдалося показати хороші результати, на які, чесно кажучи, і не розраховував".

НОК України

Зараз ви читаєте новину «"На таку кількість медалей навіть і не розраховував" - Борисик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі