неділя, 01 березня 2009 20:16

"МЮ" здобув Кубок Англійської Ліги

"МЮ" здобув Кубок Англійської Ліги

Фінал Кубка Ліги видався дуже напруженим, а переможця виявили лише в серії післяматчевих пенальті

"МЮ" - "Тоттенхем" 0:0 (по пенальті 4:1 )

МЮ: Фостер, О"Ші (Відіч, 76), Еванс, Фердинанд, Евра, Роналду, Скоулз, Гібсон (Гіггз, 91), Нані, Тевес, Уелбек (Андерсон, 56)

Тоттенхем: Гомес, Чорлука, Доусон, Кінг, Ассу-Екото, Леннон (Бентлі, 102), Дженас (Бейл, 99), Зокора, Модріч, Бент, Павлюченко (О`хара, 65)

                         Попередження: О`Ші, Роналду, Скоулз

Пенальті реалізували: Гіггз, Тевес, Роналду, Андерсон - Чорлука

Пенальті не реалізували: О"Хара (воротар), Бентлі (повз) (обидва - Тоттенхем).
Форвард збірної Росії Роман Павлюченко вийшов в стартовому складі "Тоттенхема" і був замінений на 65-ій хвилині.

Довідка gazeta.ua

Кубок Футбольної ліги (англ. Football League Cup), відоміший як Кубок Ліги (англ. League Cup) - змагання, що проводиться серед англійських клубних команд.

Як і Кубок Англії з футболу, цей турнір проводиться за принципом вибування учасників після першої поразки. Але на відміну від Кубка Англії, де в розіграші 2007/2008 років брало участь 731 команда, число учасників Кубка Ліги обмежене 92 клубами - 20 представляють Прем"єр-лігу, а ще 72 - три дивізіони Футбольної Ліги. Ще однією відмінністю між цими турнірами є те, що в півфіналах Кубка Англійської ліги команди грають між собою два матчі, а не один.

Переможець Кубка Ліги отримує право брати участь в розіграші Кубка УЄФА, якщо він не досяг цього права іншим шляхом (якщо переможець зіграє в Лізі Чемпіонів, путівка в Кубок УЄФА переходить команді з числа тих, хто ще не бере участь ні в одному з єврокубків, але фінішувала в Прем"єр-лізі вище за своїх конкурентів).

За матеріалами football.ua, turnir.com.ua
Зараз ви читаєте новину «"МЮ" здобув Кубок Англійської Ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі