середа, 25 лютого 2009 14:47

Фанати "Інтера" жорстоко побили вболівальників "МЮ"

Фанати "Інтера" жорстоко побили вболівальників "МЮ"

Три уболівальники англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" потрапили до лікарні після матчу своєї команди з міланським "Інтером" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (0:0). Про це повідомляє Associated Press. Фанатів "МЮ" побили чотири уболівальники "Інтеру".

Зіткнення відбулося після закінчення гри по дорозі від стадіону "Сан-Сіро", де проходив матч, до станції метро. Травми отримали три фанати "МЮ" у віці 28, 48 і 49 років. Одному з уболівальників англійської команди зламали ніс. Фанатам "Інтеру", що брали участь в бійці, вдалося сховатися від поліції.

Фанатам "Інтеру" вдалося сховатися від поліції

Уболівальники "Інтеру" нерідко стають учасниками бійок з фанатами суперників. 15 лютого 2009 року під час матчу чемпіонату Італії з "Міланом" (2:1) фанати "Інтеру" взяли участь в масштабній бійці, в результаті якої багато хто з них отримав різні пошкодження.

За підсумками того інциденту поліція затримала декількох уболівальників "Мілана", яким загрожують умовні терміни ув"язнення, пише lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Інтера" жорстоко побили вболівальників "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі