середа, 02 квітня 2008 20:14

"Мрію про матч-реванш з Володимиром Кличко"

Російський боксер Султан Ібрагімов, який поступився 23 лютого в поєдинку українцеві Володимиру Кличко, розповів про свої враження про того бою і про плани на майбутнє.

- Султан, ваш менеджер Борис Грінберг сказав, що 23 лютого в Нью-Йорку Кличко і Ібрагімов опустили суперважкий дивізіон нижче за плінтус. Як прокоментуєте сказане?
- Говорити можна все що завгодно. Погодитеся, це куди легко робити, чим виходити на ринг і битися. Тим більше з чемпіоном. Я прагну філософськи відноситися до подібних висловів, адже практично у всіх боксерів бувають свої зльоти і падіння. У тому бою я зробив все, що міг. Звичайно, допустили ряд помилок. Повірте, я був засмучений після цього поєдинку сильніше за інших. До того ж, у мене тоді виникли свої проблеми, про які я нікому розповідати не буду.

- Ви говорили, що на бою з Кличко вашим секундантом стане знаменитий Майк Тайсон. Чому в "Медісон Сквер Гарден" ми його не побачили?
- З Майком ми зізвонювалися під час підготовки. Він дійсно повинен був виступити як мій секундант. Але напередодні бою у Тайсона виникли особисті проблеми, і він не зміг підтримати мене 23 лютого. Після поєдинку Майк дзвонив мені і утішав.

- В "Медісон Сквер Гарден" у вас була настільки нечисленна підтримка. Як думаєте, чому за вас в Нью-Йорку не прийшов вболівати російський Брайтон-Бич?
- Мені це найважче зрозуміти. Чому на бої Кличко приїжджають підтримати більше тисячі представників української діаспори, а мене набагато менше? Напевно, українська діаспора в Америці згуртованіша.  

- Після поразки від українця у вас залишилася мотивація продовжувати свою кар"єру на професійному рингу?
- Безумовно. З мотивацією немає жодних проблем. Я ставлю перед собою одне завдання - повернути звання чемпіона світу. Хочу вдало і видовищно провести пару боїв, а потім знову оспорити чемпіонське звання. І дуже хочу в матчі-реванші зустрітися з Кличко.

- Правда, що ваші промоутери до цих пір не виплатили вам гонорар за бій з Володимиром?
- Правда. І мене це трохи нервує. Поки зі мною повністю не розрахуються, не приїжджатиму до Америки. Кращою з"їжджу до рідного Дагестану, відвідаю свою рідню - там мене вже заждалися.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Мрію про матч-реванш з Володимиром Кличко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі