четвер, 28 лютого 2008 19:54

"Ібрагімов для Саші більш незручний за стилем суперник, ніж Кличко"

"Ібрагімов для Саші більш незручний за стилем суперник, ніж Кличко"
Тренер обов"язкового претендента на титул IBF в суперважкій вазі Олександра Повєткіна Валерій Бєлов розповів в інтерв"ю про свої враження від поєдинку Кличко-Ібрагімов, а також про те, що у його підопічного достатньо шансів в бою проти Кличка.

"Поєдинок залишив не найкращі враження, - сказав Бєлов. - Головне розчарування в тому, що не вийшло боротьби на рингу. Я чудово ставлюся до Султана Ібрагімова, він мій співвітчизник, тренується часто у нас в Чехові, та і по збірній знайомі, але бій він програв тактично. Султан часто задкував під натиском атак Володимира Кличка".

"Потрібно було більше працювати корпусом, ухилятися від ударів, зміщуватися, але не відступати, - зазначив тренер Повєткіна. - Кличко теж іноді після атак суперника відходив, але тут же знову робив крок вперед і це дозволяло йому володіти ініціативою. А Султану з такого положення важко було влучити. Він бив в основному одиночними ударами, а потрібні були серії. Поєдинок зовсім по іншому міг скластися".

"Але з іншого боку, я, можливо, навіть задоволений, що бій закінчився саме так. Ібрагімов для Саші більш незручний за стилем суперник. Він часто відтягується назад, а потім кидається з ударом. З Кличком зрозуміліше як діяти. Він же прямий, погано гнеться, його треба атакувати не одним ударом, а серіями. Саша це вміє і тому шанси проти українця є. Буде важкий бій, але перемогти реально", - резюмував Бєлов.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «"Ібрагімов для Саші більш незручний за стилем суперник, ніж Кличко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі