пʼятниця, 20 лютого 2009 09:45

"Могли перемогти, а замість цього пропустили два дитячих голи" - тренер "Тоттенхема"

"Могли перемогти, а замість цього пропустили два дитячих голи" - тренер "Тоттенхема"

Тренер "Тоттенхема" Гарі Реднапп після поразки від "Шахтаря" з рахунком 0:2 у першому матчі 1/16 фіналу Кубка УЄФА заявив, що його команда розраховувала в Донецьку на більш "приємний" результат.

"Мені здавалося, що у суперника вже немає сил і ми от-от можемо спіймати його на контратаці та забити. Протримавшись 70 хвилин, ми відчули, що час іти у наступ. Але замість цього ми пропустили дитячий гол після штрафного і були покарані", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

    Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, у свою чергу, не згоден із думкою, що голи були дитячими:

"Важка перемога над сильним суперником. Складно було розкрити їх оборону. 2:0 - дуже гарний результат, але ви знаєте, що таке грати на англійських полях матч-відповідь, тому розслаблятися не можна. Я задоволений функціональним станом команди. Хоча їм було нелегко тримати цей темп до кінця гри на такому полі. Вітаю усіх футболістів із перемогою!" - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".


Довідка від "Gazeta.ua":

Генрі Джеймс "Харрі" Реднапп (англ. Henry James "Harry" Redknapp; 2 березня 1947, Лондон) - англійський футболіст і футбольний тренер. Батько відомого у минулому півзахисника та екс-капітана "Ліверпуля" Джеймі Реднаппа і дядько півзахисника "Челсі" Френка Лемпарда.

Наразі є головним тренером футбольного клубу "Тоттенхем".

28 листопада 2007 року Реднапп був заарештований за підозрою у причетності до корупції.

livesport.ru, Gazeta.ua, wikipedia.org

Зараз ви читаєте новину «"Могли перемогти, а замість цього пропустили два дитячих голи" - тренер "Тоттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі