четвер, 19 лютого 2009 13:30

"Нічого не маю проти "Шахтаря", але поле просто жахливе" - Реднапп

"Нічого не маю проти "Шахтаря", але поле просто жахливе" - Реднапп

Головний тренер лондонського "Тоттенхема" Харрі Реднапп побоюється, що в першому матчі 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти донецького "Шахтаря", який пройде сьогодні увечері, гравці його команди мають всі шанси бути травмованими - за словами наставника "Шпор", газон РСК "Олімпійський" не годиться навіть для матчів Конференції, повідомляє terrikon.

Стан поля на стадіоні в Донецьку тільки додав головного болю Реднаппу, який готується до украй непростого періоду, в ході якого "Тоттенхем" протягом 17 днів проведе відразу шість матчів. Сьогоднішній матч з "Шахтарем" - перший в цьому списку.

На подібному газоні заборонили б проводити навіть матчі Конференції

"Я нічого не маю проти "Шахтаря", але поле просто жахливе, - сказав, зокрема, Харрі Реднапп. - Упевнений, що на подібному газоні заборонили б проводити навіть матчі Конференції".

1 березня у фіналі Кубка Ліги "Тоттенхем" битиметься з "Манчестер Юнайтед", і сьогоднішній матч в Донецьку не значиться в списку пріоритетів Реднаппа. До Донецька відправилося відразу вісім гравців молодіжного (до 18 років) складу "Тоттенхема", зокрема 17-річний півзахисник Дін Парретт, який може вийти із стартових хвилин. Окрім нього, виклик в першу команду отримали Оскар Янссон, Адам Сміт, Калум Бутчер, Джон Босток, Райан Мейсон, Андрос Таунсенд і Джон Обіка.

"Не знаю, хто складав розклад ігор, але графік просто божевільний, - заявив Харрі Реднапп. - Зате після цих семи ігор у нас буде тритижнева перерва між кожною грою".

Реднапп викликав вісім гравців молодіжного складу

Розуміючи, що не в його силах вплинути на розклад єврокубкових матчів - узвітний матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти "Шахтаря" відбудеться за три дні до фіналу Кубка Ліги, Реднапп з тривогою дивиться на майбутній 7 березня гостьовий поєдинок з "Сандерлендом", який, на думку наставника лондонського клубу, цілком можна було б перенести на інший день, повідомляє ukfootball.ru.

Що стосується сьогоднішнього поєдинку з "Шахтарем", як очікується, вперше з моменту свого повернення з "Сандерленда" в минуле зимове трансферне вікно на полі із стартових хвилин з"явиться французький захисник Паскаль Шимбонда. За словами самого 29-річного футболіста, він палає бажанням реабілітуватися за свій нереалізований одинадцятиметровий удар в серії післяматчевих пенальті в матчі з голландським ПСВ в минулому сезоні, коли "Тоттенхем" вибув з боротьби за Кубок УЄФА на стадії 1/8 фіналу. Місце в лінії атаки "Тоттенхема", швидше за все, займе Даррен Бент.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого не маю проти "Шахтаря", але поле просто жахливе" - Реднапп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі