понеділок, 29 березня 2010 14:21

"Мілан" не зміг наблизитися до "Інтера". Результати 31 туру Серії А

У чемпіонаті Італії загострюється боротьба навколо четвертої перепустки до Ліги чемпіонів, адже відразу три команди - "Наполі", "Ювентус" та "Сампдорія" - розташувались на відстані трьох очок від омріяного "вікна" в Європу.

"Сампа" удома не змогла переграти "Кальярі" - 1:1, хоча й вийшла вперед після влучного пострілу Стефано Губерті на 48-й хвилині. Однак наприкінці гри Нене відновив рівновагу. Відтак, генуезці посідають 7-му сходинку в таблиці, зрівнявшись за очками з "Наполі" та "Ювентусом".

Неаполітанська команда у рідних стінах відсвяткувала мінімальну перемогу над "Катанією" - 1:0, завдяки прем"єрному голу в цьому сезоні захисника Паоло Каннаваро. А Стара Синьйора нарешті перервала серію з трьох невдалих поєдинків, розібравшись удома з "Аталантою" - 2:1.

Найкраще ж цього дня виступила "Фіорентина", котра перед своїми уболівальниками не залишила шансів "Удінезе" - 4:1. На противагу цьому результативному матчу у зустрічі "Кєво" та "Парми" глядачі не побачили голів - 0:0.

Рятівний м"яч Франческо Тавано приніс "Ліворно" нічию із "Барі" - 1:1, однак тосканський клуб залишаєтья у підвалинах таблиці - за сім пунктів від "Удінезе" та виходу із небезпечної "зони вильоту". Найближчий сусід "Ліворно" - "Сієна" теж мусила задовольнитись єдиним очком після "сухої" гри проти "Дженоа".

В останньому поєдинку туру "Мілан" намагався здолати опір "Лаціо", аби впритул наблизитись до лідера "Інтернаціонале", котрий у суботу поступився "Ромі" (1:2). Але підопічні Леонардо, ведучи у рахунку, ще до перерви пропустили м"яч у відповідь, а забити в друге вже не спромоглися - 1:1. "Россонері" так і залишилися третіми.

Серія А. 31-й тур

Мілан - Лаціо (Рим) - 1:1

Гол: Борр"єлло (19) - Ліхтштайнер (32)

Ювентус (Турин) - Аталанта - 2:1

Гол: Дель П"єро (30); Мело (82) - Аморузо (45)

Фіорентіна - Удінезе - 4:1

Гол: Варгас (36); Джилардіно (55); Сантана (68); Йоветіч (84) - Пепе (41)

Ліворно - Барі - 1:1

Гол: Тавау (85) - Аллегретті (24)

Сампдорія - Кальярі - 1:1

Гол: Губерт (46) - Нене (81)

Наполі - Катанія - 1:0

Гол: Каннаваро (51)

К"єво - Парма - 0:0

Сієна - Дженоа - 0:0

Рома (Рим) - Інтер (Мілан) - 2:1

Голи: Де Россі (17); Тоні (72) - Міліто (66)

Палермо - Болонья - 3:1

Голи: Мікколі (10, 43, пен., 79) - Адаілтон (38)


За матеріалами УЕФА, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" не зміг наблизитися до "Інтера". Результати 31 туру Серії А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі