понеділок, 15 вересня 2008 19:04

"Ми все ще аутсайдери Ліги чемпіонів" - Адвокат

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат напередодні старту в Лізі чемпіонів в інтерв"ю офіційному сайту УЄФА висловив думку, що його команда на європейській арені як і раніше є аутсайдером. На груповому етапі суперниками чемпіонів Росії, що виграли також Кубок УЄФА і Суперкубок Європи, будуть "Ювентус", "Реал" і БАТЕ. Перший матч в головному клубному турнірі Старого Світу пітерці проведуть в середу в Турині.

"Думаю, те, чого ми досягли в минулому сезоні, наша перемога в Кубку УЄФА, - все це було неймовірним досягненням. Але вважаю, що ми як і раніше є аутсайдерами Ліги чемпіонів. У нашій групі є явні фаворити - "Ювентус" і "Реал". Нам же пророкують боротьбу з БАТЕ за третє місце", - відмітив Адвокат.

"Наша група непроста, але ж це Ліга чемпіонів, так що якщо ви хочете досягати в ній успіху, потрібно бути готовим протистояти командам рівня "Манчестер Юнайтед" або "Ювентуса", - додав голландський фахівець. - Але не бачу жодних проблем. Потрібно приймати виклик".

"Що стосується "Юве", то нам потрібно ще вивчити свіжу інформацію по цій команді, адже вона не виступала в Європі два сезони. У них є нові гравці, але є й Недвед, Дель П"єро, Трезеге. Їх можливості нам чудово відомі. Якщо гра у них йде, вони можуть обіграти кого завгодно. Але я вірю в те, що "Зеніт" зможе полоскотати нерви своєму суперникові", - підкреслив Адвокат.

Зараз ви читаєте новину «"Ми все ще аутсайдери Ліги чемпіонів" - Адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі