четвер, 11 вересня 2008 20:32

Тимощука зобразили в рекламі, а він образився (ФОТО)

 
Капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук поділився враженнями від запущеного в Санкт-Петербурзі рекламного проекту "Супергерої". У найближчому місяці зображення Тимощука буде використано в цій рекламній кампанії.

"Зі мною ніхто не консультувався, що є порушенням домовленостей, що діють, між мною і "Зенітом". Адже клуб перейняв на себе зобов"язання погоджувати розміщення і зображення на будь-яких носіях. Природно, свою згоду виставляти публічно таку карикатуру на мою особу я не давав".

"Вважаю своє зображення з купою м"язів і в трико образливим. При такому виконанні, з таким же успіхом подібну акцію можна було б розглядати як покарання для поганого гравця. Такого роду картинки стануть "антимотивацією" для деяких футболістів, які не захочуть висіти на бігбордах в лосинах, з приліпленими м"язами".

"Звичайно, все має своє місце. Може, ця ідея виглядала б непогано в книгах-розфарбовках для малюків, але на вулицях культурної столиці виглядає образливо. Це моя особиста думка", - сказав Тимощук.

sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Тимощука зобразили в рекламі, а він образився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі