понеділок, 02 листопада 2009 08:21

"Металіст" здобув драматичну перемогу над "Металургом" (ВІДЕО)

"Металіст" здобув драматичну перемогу над "Металургом" (ВІДЕО)
У заключному матчі 12-го туру Прем"єр-ліги зустрілися третя та четверта команди чемпіонату - донецький "Металург" і "Металіст".

Футболісти вийшли на поле начебто сонними, і як результат, перший цікавий момент у матчі виник лише ближче до середини першого тайму. Обрадович пробив по воротах після навісної передачі з правого флангу, однак м"яч пройшов в сантиметрах від "дев"ятки".

Через кілька хвилин вже Слюсар міг вирватися на побачення з голкіпером, але харків"янин трохи поквапився і заліз у очевидний офсайд.

В кінці першого тайму вже донеччани мали першу небезпеку біля воріт гостей. Даниловський від душі пробив по воротах майже з лінії карного майданчика, м"яч летів під поперечину, але Горяїнов вчасно підняв руки і відбив "постріл".

У другому таймі футболісти продовжили засмучувати вболівальників, які прийшли цього вечора на стадіон. Швидкості в матчі продовжували залишатися надто низькими, а моментів біля воріт протилежної команди практично взагалі не було.

Як результат, горді нулі залишалися і після завершення основного часу матчу. Але на другій доданій хвилині Девіч виходив на ворота "Металурга", і захисник штовхнув його у спину. Арбітр показав на "точку". Сам же потерпілий реалізував 11-ти метровий і приніс таку бажану перемогу "Металісту".

Прем"єр-ліга. 12-й тур

"Металург" (Донецьк) - "Металіст" (Харків) - 0:1 (0:0)

0:1 Марко Девіч, 90+3 - пенальті

"Металург": Дишленкович, Маріо Сержіо, Чечер (к), Воловик, Шина, Прийма, Лазіч, Фабіньйо (Ткаченко, 67), Мхітарян, Кінгслі, Даниловський (Іванко, 46)

"Металіст": Горяїнов (к), Майдана, Березовчук, Шелаєв, Валяєв, Папа, Обрадовіч, Джексон (Єрьоменко, 89), Едмар, Рикун (Олейник, 86), Слюсар (Девіч, 64)

Попередження: Обрадович (70), Майдана (88), Валяєв (89)

Арбітр: Євген Венгер (Київ)

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" здобув драматичну перемогу над "Металургом" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі