четвер, 23 липня 2009 08:30

"Металіст" спростував купівлю бразильського футболіста

"Металіст" спростував купівлю бразильського футболіста

Як повідомив прес-службу "Металіста"спортивний директор клубу, Євген Олексійович Красников, повідомлення про покупку бразильця Ліми, що з"явилися в безлічі джерел, не відповідають дійсності.

"Так, бразилець був у нас на перегляді як і ряд інших футболістів, але не більше. Мова про трансфер не йшла, і вже тим більше, не варто говорити про мільйонні контракти. Ліми в "Металісті" не має і не буде і я навіть не знаю, звідки з"явилася така інформація!" - відзначив Євген Олексійович.

Про придбання футболіста повідомив ряд бразильських та італійських ЗМІ. 25-річний Родріго Ліма Жозе дос Сантос, або просто Ліма (зріст 179 см, вага 82 кг), до недавніх пір грав у себе на батьківщині.

Останньою командою Ліми був клуб бразильської Серії А "Авай" (Флоріанополіс), у складі якого він провів цього року 25 матчів і забив 7 м"ячів.

Менеджер футболіста Луіс Альберто підтвердив факт переходу форварда в український клуб. Вартість трансферу нібито склала близько мільйона євро.

За матеріалами ФК "Металіст", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" спростував купівлю бразильського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі