середа, 23 грудня 2009 11:58

"Металіст" може поповнитися хорватом і азербайджанцем

"Металіст" може поповнитися хорватом і азербайджанцем

Харківський клуб "Металіст" активно шукає новачків. Зараз "на олівці" у клубних селекціонерів знаходиться цілий ряд гравців. Одним з них є азербайджанець Ельмар Хеїров, який виступає за білоруську "Сморгонь".

Його трансфер оцінюється в 500 тисяч доларів. За словами самого півзахисника, варіант з "Металістом" з"явився недавно. "Представники команди зв"язалися з моїм агентом і запросили на перегляд. Якщо все пройде нормально, то із задоволенням оформлю угоду. Це дуже серйозний клуб" - сказав азербайджанський футболіст.

Також "Металіст" цікавиться хорватським легіонером "Динамо" (Загреб) Маріо Манджукічем.

Останнім часом ходило багато розмов про те, що "Металіст" заборговував $750 тисяч аргентинському "Сан-Лоренцо" за трансфер півзахисника Вальтера Асеведо, який так і не прижився на Україні і через полгода після свого переходу затужив по Аргентині. У "Металістові" пішли йому назустріч і віддали в оренду "Індепендьенте" з правом викупу.

Недавно "Металіст" перерахував $750 тисяч "Сан-Лоренцо" і повністю викупив трансфер гравця. Тепер Асеведо після повернення з відпустки в Італії повинен підтвердити своє бажання і надалі виступати за "Індепендьєнте", після чого аргентинці заплатять "Металістові" два мільйони доларів і залишать футболіста у себе, скориставшись опцією викупу.

У цьому міжсезонні за одним з кращих нападаючих "Металіста" бразильцем Жажею розгорнулося справжнє полювання. Ним цікавляться відразу три європейські клуби - бельгійський "Андерлехт", грецький "Олімпіакос" та італійський "Лаціо". Правда, в "Металістові" не налаштовані, відпускати свою зірку.

За матеріалами Известия, Турнир

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" може поповнитися хорватом і азербайджанцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі