неділя, 04 жовтня 2009 12:44

"Металіст" і далі гратиме в 4-х нападників - Маркевич

"Металіст" і далі гратиме в 4-х нападників - Маркевич

Мирон Маркевич прокоментував важку перемогу харківського "Металіста" над криворізьким "Кривбасом":

- Ми відчували, що сьогодні нас чекає непроста гра, тому що супернику, як то кажуть, нікуди подітися. Я вважаю, що "Кривбас" незаслужено знаходиться на останньому місці, тому я налаштовував футболістів на серйозну боротьбу. "Кривбас" гарно зіграв в обороні й шукав свій шанс в атаці.

У них навіть було кілька моментів. Ми хочемо завести м"яч прямо у ворота, хоча я на кожній установці кажу, що треба бити і бити. Ось Олійник ударив і забив, сьогодні Жажа вдарив - забив. А ми починаємо грати в пас у штрафному майданчику. Ви бачили, до чого це могло призвести.

Хоча самовіддача була повною і я не маю претензій до хлопців. Але за такої масованої оборони треба перегравати суперників вдома... На жаль, не завжди нам це вдається.

- Іноді складалося враження, що гравці вперше бачать один одного. Був присутній величезний брак в передачах...

- Лисенко вийшов після великої перерви і він поки що грає не так, як може. І Бордіян давно не грав... Один входить у гру - вже проблема. З "Динамо" і "Шахтарем" ми грали за іншою схемою. А сьогодні ви бачили, ми грали в 4-х нападників. Трохи не вдалося, але ми не будемо відходити від цієї схеми, вона досить перспективна. Найголовніше, щоб Лисенко скоріше додав на вістрі. Можливо, він поїде в збірну і там набере форму.

- Яка позиція на полі у Джексона?

- Джексон - центральний півзахисник, трохи висунутий вперед. Можна навіть сказати, що він - другий форвард. Він шукав, як краще почати атаку. На жаль, Едмар і Шелаєв добре зіграли в обороні, але перший пас практично був відсутній, було багато браку в передачах.

- Єрьоменко добре грав на початку сезону, а потім перестав потрапляти в основу...

- Якби я міг поставити 15 футболістів, то поставив би. Хто краще виглядає, той і грає - проста арифметика.

- Зезе себе вичерпав?

- Ще 8 ігор попереду, подивимося.

- Як Папа відреагував на виклик у збірну?

- Ви ж бачили, він літав по полю (сміється). Я його вітаю.

- Валяєв вибув надовго? У нього травма?

- Так, травма. Я думаю, через 3-4 дня почне тренуватися.

ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" і далі гратиме в 4-х нападників - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі