субота, 15 серпня 2009 13:44

"Металіст" хоче змусити "Шахтар" зіграти 4 матчі за 8 днів

"Металіст" хоче змусити "Шахтар" зіграти 4 матчі за 8 днів

Прем"єр-ліга звинуватила харківський "Металіст" у подвійних стандартах. Про це йдеться у листі генерального директора ліги Олександра Єфремова на адресу гендиректора харків"ян Сергія Волика.

Зокрема, у листі йдеться, що "Металіст" намагається примусити зіграти "Шахтар" чотири матчі за вісім календарних днів, натомість збільшивши відпочинок для своїх футболістів з 72 до 96 голин між матчами.

"Перенесення матчу 5 туру було здійснене в зв"язку з участю "Шахтаря" у матчах раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА, які відбудуться 20 та 25 серпня. Зважаючи на необхідність суворого дотримання правила "48 годин", ПЛ визначила неможливим проведення матчу 5 туру між "Металістом" та "Шахтарем" ані 22, ані 23 серпня.

Ваше намагання зачепитися за 15-30 хвилин Регламентної норми, як і пропозиції ФК "Шахтар" зіграти чотири відповідальні матчі за вісім діб, справді видаються прикладом подвійних стандартів, так як іншою "рукою" ви змушуєте дирекцію Прем"єр-ліги одноосібно прийняти рішення щодо перенесення матчу 6 туру чемпіонату України між ФК "Металург" Запоріжжя та ФК "Металіст" на 31 серпня, тим самим збільшивши часовий проміжок для футболістів ФК "Металіст" між матчами Ліги Європи УЕФА та чемпіонату України з 72 до 96 годин", - йдеться у документі.

"Такі дії шкодять як репутації об"єднання професіональних футбольних клубів України "Прем"єр-ліга", учасником якого ваш клуб є, так і репутації всього українського футболу взагалі. Подібні вчинки не прикрашають клуб, який є учасником Ліги Європи УЄФА, шкодять репутації ФК "Металіст" як клубу високого ігрового та організаторського рівнів", - додає Єфремов.

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" хоче змусити "Шахтар" зіграти 4 матчі за 8 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі