понеділок, 20 грудня 2010 15:00

"Металіст" цікавиться аргентинським півзахисником

"Металіст" цікавиться аргентинським півзахисником

Харківський "Металіст", який отримав у суперники розіграшу плей-офф Ліги Європи "Байєр", почав шукати посилення вже зараз, за кілька тижнів до відкриття трансферного вікна. Аргентинський півзахисник з "Сан-Лоренцо" Хуан Мануель Торрес найближчим часом може переїхати в Україну і поповнити ряди команди Мирона Маркевича.

Як повідомляє Sport.ua, аргентинський опорний півзахисник, якого наставник "Металіста" хотів бачити ще минулого літа, може обійтися Олександру Ярославському в 2,2 мільйона євро (принаймні, так його оцінює transfermarkt.de).

У цьому сезоні чемпіонату Аргентини Торрес зіграв у 17-ти матчах за "Сан-Лоренцо", в яких віддав одну гольову передачу та отримав 5 жовтих карток. Нинішній клуб Торреса займає 12-у позицію в чемпіонаті, набравши в 19-ти матчах 24 очки.

Нагадаємо, раніше Ярославський пообіцяв серйозне кадрове підсилення команди. "Нам потрібні топ-гравці, ми за ціною не постоїмо", - сказав він.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" цікавиться аргентинським півзахисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі