середа, 22 липня 2009 22:03

"Мене не так зрозуміли" - Мілевський

"Мене не так зрозуміли" - Мілевський

Не встиг Артем Мілевський як слід звикнутися з капітанською пов"язкою в Динамо", як "влип" у невеличкий скандальчик. Сьогодні на відкритому тренуванні команди в Конча-Заспі нападник заспокоїв усіх і запевнив, що гімн України він знає.

- Вже звикли до ролі капітана "Динамо"?

- Вправи виконую одним з перших. Став більше спілкуватися з одноклубниками, разом вирішуємо різні питання. Відчувається, що став капітаном.

- Артеме, вам всього 24 роки. Деякі з попередніх тренерів "Динамо" вас і Алієва навіть не бачили у стартовому складі команди. Чи думали ви тоді, що станете капітаном (спочатку журналіст обмовився і сказав тренером)?

- Не спішіть жити (Сміється). Ні, про капітанську пов"язку я не думав. Але я був впевнений у своїх силах, так само як і в Сашиних і вірив, що рано чи пізно всі ці розмови закінчаться і ми будемо грати в основному складі "Динамо".

- Проясніть ситуацію навколо чуток про серйозну розмову з Газзаєвим?

- Ніякої розмови не буде. Можливо, я не так висловився, або мене не так зрозуміли. Я не дуже добре розумію українську мову, а всі написали, ніби я її взагалі не знаю і навіть хочу розколоти Україну. Що стосується тексту гімну України, то я його вивчив ще у 16 років, коли займався футболом у групі Павла Яковенка. Тому, тут не має нічого особливого і хай не мене ніхто не ображається.

- Що ви думаєте про високий рівень травматизму у команді?

- Нічого, якось будемо виживати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мене не так зрозуміли" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі