вівторок, 27 жовтня 2009 08:51

"Мегаспорт" більше не буде спортивним каналом

"Мегаспорт" більше не буде спортивним каналом

Вчора стало відомо, що "Мегаспорт" як спортивний канал доживає свої останній дні. Керівництво каналу, який входить в медіа-групу "Інтер", заявило про зміну формату мовлення - замість спортивного буде молодіжно-розважальний. Зміна проходитиме поступово і завершиться в березні 2010 року. Причина - спортивний продукт не приносить прибутку.

Останнім часом "Мегаспорт" показував у прямих трансляціях відбірні поєдинки футбольного ЧС-2010, легкоатлетичні змагання, баскетбольні, - Євролігу і Лігу ВТБ, бокс.

Керівництво обіцяє, що спорт повністю не пропаде з ефіру, хоча на самому каналі в це не вірять. Як розповів один із співробітників "Мегаспорту", журналістам змалювали їх подальшу долю:

"Частина залишать на каналі, частину працевлаштують в структурі медіа-групи "Інтер", а частину скоротять. На цьому тижні поговорять з кожним і вивісять списки, хто куди піде. Але люди настроєні взагалі йти. Ніхто не вірить, що спорт на каналі залишиться. Нам обіцяли, що купуватимуться спортивні трансляції, але є відчуття, що обманюють. Оскільки попередили, що на каналі взагалі не буде власних спортивних програм. Отже, думаю, до нового року ще показуватимуть куплені раніше трансляції, а потім... Говорять, робитимуть канал для більш молодіжної аудиторії. Можливо, "95 квартал" крутити будуть. Хоча, ходять чутки, що канал взагалі закриють. Він нікому не потрібний, власникам спортивний канал - нецікавий".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Мегаспорт" більше не буде спортивним каналом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі