неділя, 19 вересня 2010 15:41

"Локомотив" втратив перемогу у матчі з "Томью"

"Локомотив" втратив перемогу у матчі з "Томью"
Томська "Томь" на своєму полі зіграла внічию з московським "Локомотивом" у матчі 21-го туру чемпіонату Росії з футболу.

Зустріч в Томську завершилася з рахунком 1:1. У складі гостей на 39-й хвилині відзначився Алан Гатагов, а на 44-й Ренат Янбаєв забив гол у свої ворота.

Перший по-справжньому небезпечний момент у матчі виник на 15-й хвилині, і створити його зуміли гості. Ренат Янбаєв точним пасом знайшов у штрафному майданчику томичів Дмитра Лоськова, який, у свою чергу, зробив фірмову передачу на межі офсайду на Алана Гатагова.

Останній з гострого кута потужно пробив у дальній кут, але голкіпер "Томі" Сергій Парейко не без зусиль відвів загрозу, і м"яч трохи розминувся зі штангою.

Перший тайм вийшов досить відкритим, "Томь" також організувала кілька гострих моментів, в одному з яких Лоськов ледь не відправив м"яч у власні ворота. Господарі більше покладалися на стандартні положення, які, втім, нічого їм не принесли.

Рахунок був відкритий на 39-й хвилині після того, як Дмитро Сичов віддав "вертикальну" передачу на Гатагова приблизно на лінію штрафного майданчика, той залишив не при справах захисників і в ближньому бою переграв Парейка. Гол у відповідь влетів у ворота "Локо" за хвилину до перерви: активний Артем Дзюба прийняв м"яч в центрі штрафного майданичка, розвернувся і пробив метрів з 10. Голкіпер Гільєрме зреагував і торкнувся м"яча, який покотився у дальній кут воріт. Захисник Янбаєв встиг до нього, але замість того, щоб вибити м"яч на кутовий, увігнав його в сітку власних воріт.

У другому таймі ініціативою продовжували володіти "залізничники", але забити другий гол ніяк не вдавалося. На 58-й хвилині кращий бомбардир команди Алієв залишив поле, поступившись місцем Драману Хаміну, а ще через кілька хвилин корейський півзахисник Кім Нам Іль був вилучений після зіткнення з Лоськовим. Обидва гравця були нагороджені жовтими картками, але для корейця цей "гірчичник" виявився другим.

Дмитро Торбінський замінив свого тезку Тарасова на 76-й хвилині, але через 10 хвилин Юрій Сьомін вирішив прибрати з поля півзахисника збірної і випустив Драмана Траоре.

Незважаючи на те, що томичі залишилися в меншості, моментів біля їх воріт не додалося. Наприкінці матчу "Томь" була близька до того, щоб вирвати перемогу: спочатку Гільєрме кинувся в ноги Дзюбі, який отримав пас у штрафний майданчик, і зумів забрати м"яч, а потім форвард здалеку пробив повз ворота "Локо".

"Локо" набрав 27 очок і тепер ділить 7-8-е місця з грозненським "Тереком", команда Валерія Непомнящого має у своєму активі на один бал менше і знаходиться на 9-му рядку разом зі столичним "Динамо".
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" втратив перемогу у матчі з "Томью"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі