субота, 09 січня 2010 16:47

"Локомотив" все ще веде переговори по Алієву

"Локомотив" все ще веде переговори по Алієву

Президент московського "Локомотива" Микола Наумов в інтерв"ю заявив про те, що питання по півзахисникові київського "Динамо" Олександру Алієву не можна вважати закритим.

"Поки я не можу стверджувати, що гравець до нас не перейде. Переговори як і раніше ведуться. Думаю, що все стане остаточно ясно протягом найближчого тижня", - заявив Наумов.

Сам Алієв, нагадаємо, в інтерв"ю офіційному сайту київського "Динамо" заявив, що залишається в українській команді.

За словами гравця, його перехід зірвався через позицію керівництва "Локомотива", яке замість повноцінного контракту вирішило узяти динамівця в оренду. Причиною цього, заявив Алієв, стали надумані проблеми із здоров"ям, а насправді - брак грошей у московського клубу.

"В останню мить у лікарів "Локомотива" з"явилися питання до стану мого здоров"я. Завагалися, чи в порядку мій гомілкостоп", - розповів гравець. За його словами, йому довелося злітати на обстеження до Італії, за результатами якого виявилось, що жодних проблем у нього немає. "Думаю, що таким чином в "Локомотиві" тягнули час. Тому що після мого повернення мова зайшла вже не про повноцінний перехід з "Динамо", а в оренді на півроку. Це, звичайно, не моє питання, але мені здається, що у москвичів просто не виявилося грошей, щоб викупити мій контракт", - вважає Алієв. Варіант з орендою киянинові не підійшов.

Тепер гравець розраховує знов зайняти місце в основному складі київського "Динамо". "Будуть тренувальні збори, на яких я думаю довести Валерію Газзаєву, що гідний грати в основному складі", - підкреслив Алієв.

24-річний Алієв був одним з лідерів київського "Динамо" в 2008 і першій половині 2009 року, коли головним тренером команди був Юрій Сьомін. Влітку 2009 року Сьомін повернувся в "Локомотив", а його місце в "Динамо" зайняв Валерій Газзаєв. При Газзаєві Алієв втратив місце в стартовому складі киян. У складі української збірної Алієв провів 9 матчі. У "Динамо" гравець провів в цілому 51 гру і забив 17 м"ячів.

За матеріалами Лента, Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" все ще веде переговори по Алієву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі