неділя, 12 липня 2009 19:22

"Локомотив" Сьоміна і "Томь" поділили очки

"Локомотив" Сьоміна і "Томь" поділили очки

Московський "Локомотив" зіграв внічию домашній матч з 13-го туру російської Прем"єр-ліги проти "Томі" (0:0).

"Локомотив" вийшов на матч в оновленому складі - місце у воротах зайняв бразилець Гільєрме, який впевненою грою на зборах завоював собі місце в складі. У перші хвилини гості постаралися перехопити ініціативу, проте залізничники заграли активно і вже на 8-ій хвилині створили перший небезпечний момент - Фолл отримав м"яч у п"яти метрах від воріт, бив без перешкод, проте попав у штангу.

Гравцям "Локо" вдалося пресингом замкнути гостей на їх половині поля, проте томичі оборонялися впевнено, а залізничникам не вистачало креативного гравця в середині поля. Останній пас віддати було нікому, і атаки "Локо" не доходили до логічного завершення.

Другий тайм пройшов за сценарієм першої половини гри - залізничники не могли налагодити комбінаційну гру в передній лінії, чому удар у штангу Фолла на десятій хвилині так і залишився найгострішим моментом. Томичі ж зайнялися виключно обороною власних воріт, не помишляючи контратаками. Підсумок матчу закономірний - 0:0.

Після цього матчу "Локомотив" на 9-м місці з 17 очками, а "Томь" з 13 очками на 13-ій сходинці.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" Сьоміна і "Томь" поділили очки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі