неділя, 29 серпня 2010 12:58

"Кривбас" зіграє з "Динамо" без Максимова

"Кривбас" зіграє з "Динамо" без Максимова

Сьогодні, 29 серпня у Кривому Розі, в одному з матчів 8-го туру чемпіонату України, зустрінуться місцевий "Кривбас" і київське "Динамо".

Проте господарі поля змушені будуть діяти в цьому поєдинку без допомоги свого головного тренера - Юрія Максимова, який не зможе перебувати на тренерській лавці, згідно дискваліфікації, накладеної на нього Дисциплінарним комітетом української Прем'єр-ліги.

Приводом до такого рішення став рапорт делегата матчу 7-го туру "Металіст" - "Кривбас" (3:4), який містив позначку про те, що в першому таймі Максимов у некоректній формі висловив своє невдоволення діями арбітра. У підсумку наставник "Кривбасу" був вилучений за межі технічної зони. Пізніше це і спричинило одноматчеву дискваліфікацію.

Таким чином, за ходом поєдинку "Кривбас" - "Динамо" Максимов буде спостерігати з трибун стадіону. Судячи з усього, як це часто буває в таких випадках, необхідні корективи у гру своєї команди наставник криворіжців буде вносити за допомогою телефонного зв'язку зі своїми помічниками по тренерському штабу "Кривбасу".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" зіграє з "Динамо" без Максимова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі