понеділок, 31 травня 2010 08:35

"Коли батька звільнили, дали зрозуміти, що грати в "Арсеналі" не зможу" - Заваров-молодший

"Коли батька звільнили, дали зрозуміти, що грати в "Арсеналі" не зможу" - Заваров-молодший

З моменту відставки Олександра Заварова з посади головного тренера "Арсеналу" місце в основному складі втратив і його син – Валерій, який за останній рік роботи Заварова старшого постійно виходив на заміни під кінець гри.

Весною на одній з прес-конференцій президент клубу Вадим Рабинович сказав, що оцінювати рівень гри Заварова молодшого він не буде, а просто радить йому змінити команду. Адже судова тяганина "Арсенала" з його батьком Олександром Заваровим з психологічної точки зору негативно впливає на настрій нападника.

Після приходу до "Арсеналу" В"ячеслава Грозного, Заваров молодший був переведений до дублюючого складу, але й там він навіть не потрапляв до заявки на ігри.

"Коли батька звільнили, мені зразу дали зрозуміти, що грати в "Арсеналі" я не зможу, - зазначає сам Валерій Заваров. – Мене перевели до другої команди лише для тренувань і проявити себе навіть там у мене не було жодного шансу".

Наразі Заваров-молодший перебуває на відпочинку в Криму і доля його подальшої ігрової кар"єри вирішиться до 10-го червня. Нагадаємо, що в основному складі він провів більше 20 матчів. Термін дії його контракту з "Арсеналом" вже завершився.

За матеріалами arsenal-kiev.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Коли батька звільнили, дали зрозуміти, що грати в "Арсеналі" не зможу" - Заваров-молодший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі