четвер, 08 квітня 2010 12:52

"Ключовим моментом стала червона картка" - Ван Галь

"Ключовим моментом стала червона картка" - Ван Галь

Луї ван Галь заявив, що його "Баварія" домоглася дивного результату в Манчестері.

"Ще до початку матчу я побачив складу" МЮ "і зрозумів, що сер Алекс Фергюсон зробив ставку на агресивну гру. Тому я сказав своїм підопічним, що нам теж потрібно діяти агресивно, одночасно контролюючи свої емоції. У перші 20 хвилин ніякої агресивності ми не продемонстрували, і "МЮ" переграв нас в одні ворота. Після цього ми нарешті освоїлися, а тайм завершили красивим, відмінним голом Івіци Оліча.

У перерві я був впевнений, що нам вдасться досягти свого - забити другий гол і забезпечити потрібний результат. Ключовим моментом матчу стала червона картка. Після цього ми грали холоднокровно і впевнено. Дивно, що нам вдалося відігратися з рахунку 0:3.

Ми ніколи не дізнаємося, виграв би "МЮ" у повному складі, оскільки цей матч не буде проведений заново. Дуже легко говорити про це після фінального свистка. Перед поєдинком з "Шальке-04" я попросив підопічних діяти агресивно, але холоднокровно. Хаміт Алтинтоп грав не так і був вилучений з поля. Сьогодні через це червону картку отримав захисник суперника.

Я сподівався, що ми зустрінемося з "Бордо" - ми хотіли взяти реванш за дві поразки на груповому етапі. Бачив матч "Ліона" проти "Реала" - французи постали організованою командою, обіграти яку непросто. Проте останні два тижні я думав тільки про "МЮ". Нас чекає дуель з "Байєром" на вихідних, потім вже будемо думати про "Ліон".

За матеріалами uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ключовим моментом стала червона картка" - Ван Галь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі